Abborrfiske i värdsklass del I

bild 111

Äntligen fick man följa med Fiskeguide Micke Puhakka och Torbjörn från Comstedt AB på lite abborrfiske det har pratats länge om detta men har inte blivit av, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Att jag tog ledigt från jobbet skulle visa sig vara en riktig höjdare för att kunna hänga med dessa två herrar, det skulle nämligen bjudas på Abborrfiske i total värdsklass.

Jag skulle för första gången i mitt liv jigga abborre, självklart har jag jiggat förr men då har det varit med större jiggar och gädda i sikte men denna gång var det som sagt var tur för den randiga krigaren. Micke körde en snabbgenomgång för mig innan han själv började dra abborrar på löpande band det märks att han har gjort detta förr 🙂 Det var bara för mig och Torbjörn att stå och titta på och njuta, men det skulle även bli vår tur och börja få upp känslan och få fisk.

bild 1

Redan på förmiddagen hade vi dragit så mycket abborre att jag nästan var trött på att fiska. Var och varannat kast dök det upp en borre i båten. Största fisken denna gång tog Torbjörn upp på ca 8 hg, men det roliga var ändå att snittvikten var grymt bra och låg på ca 2-4 hg inte alls pjåkigt med tanke på att vi tog över 160 abborrar, lägg där till ett par bonusgäddor.
bild c1

Ska ut igen i helgen får se om man kan få vara med om ytterligare ett grymt fiske.

bild c2 bild 112
bild 3 bild 2

Ett jätte tack en otroligt trevlig dag dock lite för mycket sång från Mickes sida 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.