Kategorier

Arkiv

2016-07-02 Första riktiga passet med Alumacraft 1236

Har varit ute ett gäng pass själv och det har funkat bra, nu var det första passet med två fullvuxna personer i båten och all packning. Kan inte mer än att säga att det fungerar men man måste var lite försiktig om man kastar i ett ankare från sidan av båten och bägge står upp och fiskar det behövs inte mycket vid då för att den ska kännas instabil. Men kör man utan ankare och båten mer får följa vågorna är det inte något problem alls, nu kör vi förvisso endast mindre sjöar men ändå..

Fisket var varierat körde 2 olika små sjöar och den första levererade rätt hyfsade borrar men vari i övrigt ordentligt trög. Sjö nummer två var vår egna sjö på landet den levererade både abborre och gädda, varav den förstnämnda var riktigt på hugget kul som sjutton och fiske borre när den hugger på nästan allt man kastar i vattnet. Nästan varje gång man drog upp en fisk så hade man x antal följare efter, ett riktigt rally 🙂

Ska fixa batteri i mitt lood så jag kan köra av hela sjön och få lite sjyssta djupkurvor så ska vi nog även kunna lura upp en och annan gös i sjön. De man redan får idag är mer slumpfiskar.

Dela detta med andra...
Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someonePrint this page

Leave a Reply

  

  

  

4 × fyra =